5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Top 3 beste producten voor kledingmotten bestrijding

Hoe bestrijd je kledingmotten?

Als je al last hebt van kledingmotten, dan zijn er een aantal manieren om ze te bestrijden. Hieronder vind je een aantal tips om kledingmotten te bestrijden:

 

– Verwijder alle aangetaste kleding en textiel uit je kledingkast en was het op hoge temperatuur. Dit doodt de kledingmotten en de larven.
– Maak je kledingkast grondig schoon met een stofzuiger en een vochtige doek. Vergeet hierbij niet de hoekjes en gaatjes waarin kledingmotten zich kunnen verstoppen.
– Plaats mottenballen of lavendelzakjes in je kledingkast. Dit houdt kledingmotten op afstand.
– Gebruik een insectenbestrijdingsmiddel speciaal voor kledingmotten.

1. Met sprays tegen kledingmotten

Met een vliegende insectenspray kunt u gemakkelijk al uw kledingkasten en andere motten hotspots behandelen met gif. Doormiddel van de handige spuitlans kunnen ook goed alle naden en kieren worden behandeld. Haal voordat u in uw kast of ruimte gaat spuiten eerst al uw kleding weg. Houd vervolgens uw deuren en ramen dicht en laat het 10 minuten intrekken. Daarna dient u de ruimte goed te ventileren.

2. Met kledingmotten vallen

Deze vallen kunnen door hun compacte formaat gemakkelijk in uw kledingkast of bij de gordijnen worden geplaatst. Door plakstrips onderaan de val kunnen deze ook hangend worden bevestigd. De kledingmotvallen werken doormiddel van een feromoon dat in de lijmlaag zit verwerkt.

3. Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om kledingmotten te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode motten verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de motten aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

Alle vliegenlampen

© Ongediertewinkel - 2024