5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Top 3 beste producten voor fruitvliegjes bestrijding

Fruitvliegen bestrijden

Fruitvliegen kun je op verschillende manier bestrijden. Dit kun je doen met vliegenvangers, natuurlijke middelen en insecticiden. Zo hebben wij diverse effectieve vliegenlampen in ons assortiment. Zo kom je snel en effectief van deze fruitvliegjes af.

 

Fruitvliegenplaag voorkomen

Als je fruitvliegjes eenmaal hebt bestreden, is het belangrijk om te voorkomen dat er opnieuw een plaag ontstaat. Maak daarom je keuken regelmatig schoon en berg fruit en groenten op de juiste manier op.

 

Er is gelukkig genoeg wat u zelf kunt doen om dit probleem op te lossen en de fruitvliegjes ook voor langere tijd uit uw huis weg te houden. Uit onze ervaring en die van onze klanten hebben we de volgende producten als beste keus beoordeeld.

1. Met fruitvliegvallen

Een fruitvliegjesval kan erg goed werken veel fruitvliegjes snel weg te vangen. Het is hierbij wel belangrijk dat alle andere bronnen van aantrekkelijke geuren worden verwijderd. Leeg dus elke dag uw vuilnisbak en zorg dat al uw groente en fruit in een dichte verpakking zit.

 

Ook de locatie van uw val is belangrijk. Zo moet de val op een tochtvrije locatie staan en het liefst niet te laag bij de grond. Voor onze vallen zijn ook lokstof navullingen te koop.

2. Met sprays tegen fruitvliegjes

Met een spray tegen vliegende insecten kunnen ook heel goed fruitvliegjes worden bestreden. Zo kunt u direct op de vliegjes spuiten om ze te doden. U kunt ook oppervlaktes of zelfs de hele ruimte behandelen. Om een hele ruimte te behandelen met een spray dient u alle ramen en deuren te sluiten. Vervolgens spuit u rond zoals aangegeven staat op de spuitbus. Na 10 minuten intrekken dient u de ruimte grondig te luchten.

3. Met vliegenlampen

Vliegenlampen kunnen ook helpen om fruitvliegjes te bestrijden. Het voordeel is dat u hier geen omkijken naar heeft omdat deze de dode vliegjes verzameld in een opvangbak welke makkelijk te legen en schoon te maken is. Deze lampen trekken de vliegjes aan doormiddel van UV licht. Vervolgens zullen ze een dodelijke schok krijgen van het spanningsrooster.

 

Om de fruitvliegjes nog sneller aan te trekken kunt u gebruik maken van fruitvliegjeslokstof. De meeste vliegenlampen hebben hier een speciaal bakje voor.

Alle vliegenlampen

© Ongediertewinkel - 2024