5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Ratten in het magazijn of distributiecentrum

Oorzaken van ratten in distributiecentra

Er zijn verschillende redenen waarom ratten een distributiecentrum kunnen aantrekken. Een belangrijke factor is voedsel. Ratten zijn op zoek naar voedsel en vinden dit vaak in de opgeslagen goederen. Als er voedselresten achterblijven in het distributiecentrum, kan dit de ratten aantrekken. Ook water is een belangrijke factor. Ratten hebben water nodig om te overleven en als er geen andere waterbronnen beschikbaar zijn, kunnen ze zich vestigen in het distributiecentrum. Daarnaast kunnen gaten en kieren in het gebouw ratten toegang geven tot het distributiecentrum.

 

Hieronder vind je de producten die naar ervaring van ons en onze klanten de beste resultaten bieden in magazijnen en distributiecentra.

1. Met ratten lijmplanken

Lijmplanken zijn ook in magazijnen en distributiecentra de meest efficiënte oplossing. Lijmplanken zijn makkelijk overal uit het zicht en uit de looppaden te plaatsen. Ze zijn in staat om snel veel ratten weg te vangen en relatief voordelig in prijs. Door de vaak grote oppervlaktes en mogelijke aanwezigheid van voedsel is het belangrijk om gebruik te maken van onze Ronada rattenlokstof. Hiermee vergroot u aanzienlijk de resultaten van de lijmvallen.

Alle ratten lijmplanken

2. Elektrische rattenvallen

Elektrische rattenvallen zijn handige herbruikbare rattenbestrijders. Ze zijn makkelijk langs muren of onder werktafels en objecten te plaatsen. Met het indicatielampje kunt u gemakkelijk controleren op vangst en de val meteen legen en opnieuw activeren. Voor het aantrekken van ratten raden we onze rattenlokstof aan.

Alle elektrische rattenvallen

3. Ratten weren

U vind hier genoeg opties om ratten bestrijden. Het is natuurlijk nog veel beter als de ratten in eerst instantie al niet binnen kunnen komen. Zo voorkomt u veel overlast en mogelijke gezondheidsrisico’s. Ratten weren doet u door eerst goed te onderzoeken waar ratten mogelijk binnen kunnen komen. Dit kan al door hele kleine gaten en spleten. Deze kunnen vervolgens worden afgedicht met o.a. deurborstels, rattenkit en staalwol.

Alles om ratten te weren

Ratten bestrijden in Distributiecentra

Als er toch ratten in het distributiecentrum zijn, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Er zijn verschillende manieren om ratten te bestrijden. Een effectieve methode is het plaatsen van lokaas, zoals vergif of klemmen. Het is echter belangrijk om deze methoden veilig en volgens de instructies te gebruiken, om te voorkomen dat werknemers en klanten worden blootgesteld aan gevaarlijke stoffen.

© Ongediertewinkel - 2024