5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • Bereikbaar tot 17:00
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - Een diervriendelijke oplossing voor rattenoverlast

1. Met diervriendelijke rattenvallen

Veel mensen willen graag muizen vangen op een diervriendelijke manier waarbij de muizen levend worden gevangen. Voor al deze klanten bied Ongediertewinkel.nl een ruim aanbod aan producten die aan deze eisen voldoen. Deze middelen kunnen met de juiste inzet net zo goed werken als dodelijke muizenvallen.

 

Muizenoverlast aanpakken kan op verschillende manieren. Zo kunt u muizen levend vangen met vallen of vangkooien. Ook bieden we middelen die ervoor zorgen dat u de komst van muizen kunt voorkomen. Dit kan met verjagers of muizenweringsproducten.

Alle diervriendelijke rattenvallen

2. Met een rattenverjager

Rattenverjagers kunnen een zeer geschikte oplossing zijn voor in huis. Deze apparaten werken met verschillende soorten straling. Voor het verjagen in muren en plafonds kunt u het beste een verjager nemen die elektromagnetische straling produceert. Voor het verjagen in open ruimtes kiest u voor ultrasoon geluid. Ook zijn er verjagers meerdere technologieën in één combineren.

Alle rattenverjagers

3. Met rattenwering en afdichting

Voorkomen is beter dan bestrijden. Een juiste afdichting van uw woning of pand is dus essentieel is het effectief weren van ratten. Met ons ruime aanbod aan afdichtingsmateriaal kunt u meteen aan de slag. Kleine gaten of kieren kunt u dichten met rattenkit. Voor grotere openingen kunt u gebruikt maken van staalwol. Verder zijn er ook deurborstels en roosters te koop.

Alles om ratten te weren

© Ongediertewinkel - 2024