5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • vrijdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 2 - De beste producten tegen marters

Marters bestrijden

Marters kunnen een echte plaag zijn, vooral als ze zich vestigen in uw huis of auto. Het is belangrijk om deze dieren op een effectieve manier te bestrijden om schade aan uw bezittingen te voorkomen. Om te voorkomen dat marters uw huis binnenkomen, is het belangrijk om eventuele openingen in uw dak of muren af te dichten.

 

Marters zijn beschermd maar kunnen wel op een diervriendlelijke manier worden verjaagd van uw terrein en eigendommen. Hieronder vind u de beste producten voor het zelf effectief verjagen van Marters.

Wij raden u de volgende opties aan:

Verjagers en geurzakjes

Doormiddel van elektronisch verjagers kunt u marters weghouden van uw woning of eigendommen. Deze apparaten zenden een voor marters irriterend geluid uit. Marterverjagers hebben een vaste kijkhoek en bereik. Bij het gebruik van verjagers is het dus belangrijk om goed in kaart te brengen hoeveel verjagers u nodig heeft en waar u deze plaatst. Naast verjagers kunt u marters ook met geurzakjes verjagen deze zakjes bevatten de geur van de natuurlijke vijand van marters waardoor ze weg zullen blijven.

Voor marters in auto's

Marters bevinden zich vaak in auto’s. Ze houden zich graag schuil onder de motorkap. Door de warmte en de voor marters aantrekkelijke geuren van onder andere bougiekabels, is dit een grote bron van overlast. Marters staan bekend dat ze bekabeling kunnen doorknagen en onderdelen kunnen bekrassen. Gelukkig bieden we producten die marters op een diervriendelijke manier uit uw auto kunnen verdrijven.

© Ongediertewinkel - 2024