5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Mieren in de tuin

1. Met mierenpoeder

Mierenpoeder is een veelzijdig soort mierengif dat uit ervaring het meest effectief is gebleken in het bestrijden van mieren en mierennesten in tuinen en andere buitenlocaties. Mierenpoeder kan zowel droog worden uitgestrooid of met water worden gemengd voor de bestrijding van mierennesten.

 

Mierenpoeder kan droog op de natuurlijke looproutes van mieren worden geplaatst. Mieren zullen dit gif meenemen naar hun nest en vervolgens verspreiden onder de andere mieren in de kolonie. Zo kan binnen kort tijd een heel nest worden bestreden.

 

Opgelost in water kunt u het mengsel direct in een opening van een mierennest gieten. Het gif loopt zo door alle tunnels en is daardoor de snelste manier van nestbestrijding

2. Met mierenspray of mierengel

Met een mierenspray kunt u heel gericht te werk gaan door direct op de mieren en hun looproutes te spuiten. Deze mieren zullen snel sterven en andere mieren zulle het gif weer verder onder de kolonie verspreiden. Met de handige spuitlans kan direct in de opening van een mierennest worden gespoten voor een nog sneller resultaat.

 

De mierenspray is 6 tot 8 weken werkzaam. Dus als mieren over plekken heen lopen die u behandeld heeft met de spray tegen mieren gaan ze dood.

3. Met mierenlokdoosjes

Mierenlokdoosjes zijn handige kleine ronde bakjes met daarin mierengif. Door het kleine formaat kunnen ze overal makkelijk langs de looproutes of nesten van mieren in uw tuin plaatsen. De bakjes zijn ook het veiligst omdat het gif hierin is afgesloten voor kinderen of huisdieren. Mieren zullen het gif meenemen naar hun nest waardoor uiteindelijk de hele kolonie kan worden bestreden.

© Ongediertewinkel - 2024