5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 4 - Beste producten voor bestrijding van mieren in huis of uw bedrijf

1. Met mierenlokdoosjes

Mierenlokdoosjes zijn handige kleine ronde bakjes met daarin mierengif. Door het kleine formaat kunnen ze overal makkelijk langs de looproutes van mieren in uw huis plaatsen. De bakjes zijn ook het veiligst omdat het gif hierin is afgesloten voor kinderen of huisdieren. Mieren zullen het gif meenemen naar hun nest waardoor uiteindelijk de hele kolonie kan worden bestreden.

2. Met mierensprays en gel

Met een spray en gelspuit kan heel gericht gif worden gespoten langs de looppaden van mieren en met de spuitlans is ook achter kieren en naden waar de mieren binnen kunnen komen te spuiten. Bij acute mierenoverlast kunt u met onze mierenspray ook direct over de mieren heen spuiten om ze snel te doden. De mierengel is een echte aanrader omdat u hiermee hele kleine beetjes gif gemakkelijk overal in huis kunt plaatsen.

 

De mierenspray is 6 tot 8 weken werkzaam. Dus als mieren over plekken heen lopen die u behandeld heeft met de spray tegen mieren gaan ze dood.

3. Met mierenverjagers

Deze elektronische apparaten zijn ontwikkeld voor het verjagen van insecten en andere soorten ongedierte. Ook mieren zullen wegblijven uit het bereik van frequenties en signalen van de verjagers. Deze apparaten steekt u in het stopcontact en werken met ultrasone, elektromagnetische en soms ook ioniserende signalen.

© Ongediertewinkel - 2024