5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Stap 3 - De beste producten tegen larven en maden

Methoden om larven en maden te bestrijden

Er zijn verschillende methoden om larven en maden te bestrijden. Een effectieve manier is door het verminderen van de omstandigheden waarin ze kunnen leven en zich kunnen ontwikkelen. Dit kan worden gedaan door ervoor te zorgen dat organisch materiaal goed wordt afgesloten en zo snel mogelijk wordt verwijderd. Daarnaast kan het regelmatig schoonmaken van vuilnisbakken, composthopen en mesthopen helpen om de populatie van larven en maden te verminderen.
Een andere manier om larven en maden te bestrijden is door het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen. Dit zijn natuurlijke vijanden van larven en maden, zoals parasitaire wespen en nematoden. Deze worden vaak gebruikt in de landbouw om plagen te bestrijden, maar kunnen ook worden gebruikt in de tuin of in huis.
Bij ongediertewinkel.nl vind u gelukkig genoeg producten die u snel van larven en maden kunnen afhelpen. Hieronder hebben we de beste producten voor u op een rijtje gezet.

1. Met gif voor larven en maden

Gif is het meest effectieve bestrijdingsmiddel tegen larven en maden. Dit gif komt in de vorm van een spray of in een vloeibare variant. Veel insecten zoals muggen en sommige vliegensoorten leggen ook hun larven in stilstaand water. Speciaal hiervoor kunt u bij Paraffine olie kopen. Dit kan vormt een beschermende laag op het water.

 

Met een spray of vloeibaar gif kunt u gemakkelijk de hotspots voor maden en larven behandelen. Bij vuilnisbakken kan er met een spray zonder de spuitlans in een vuilnisbak of container worden gespoten. U houd vervolgens de deksel erop om het gif te laten inwerken. Bij steeds terugkerende overlast is het ook aan te raden om met vloeibaar gif de wanden van de hele vuilnisbak te behandelen. Door de lange nawerking van dit middel zorgt u voor een langdurige bescherming tegen larven en maden.

2. Met insectenverjagers

Deze elektronische apparaten zijn ontwikkeld voor het verjagen van insecten en andere soorten ongedierte. Ook larven en maden zullen wegblijven uit het bereik van frequenties en signalen van de verjagers. Deze apparaten steekt u in het stopcontact en werken met ultrasone, elektromagnetische en soms ook ioniserende signalen.

© Ongediertewinkel - 2024