5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • donderdag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Insectenlamp fruitvliegjes

Voorkom fruitvliegjes met onze insectenlampen. Deze sterke insectenlampen zijn er in verschillende sterktes, vergelijk ze nu.

Insectenlamp fruitvliegjes
Insektenlamp voor Fruitvliegjes
Fruitvliegjes insektenlamp

Insectenlampen tegen fruitvliegjes

U heeft vast wel eens gehoord van een insectenlamp, maar wat veel mensen niet weten is dat deze voor veel meer dan alleen vliegen en muggen gebruikt kan worden. Andere vliegende insecten die u ook hiermee snel en pijnloos kunt doden zijn bijvoorbeeld:

 

 

Wilt u een insectenlamp tegen fruitvliegjes kopen en gebruiken? Dan moet u zeker niet verbaasd opkijken als u hiermee ook andere vervelende vliegen insecten mee aanpakt. Dit is dan ook vaak de reden waarom mensen kiezen voor de insectenlamp tegen fruitvliegjes als bestrijdingsmiddel. Veel andere middelen lossen een specifiek probleem met een bepaald insect op, maar de vliegenlamp tegen fruitvliegjes kan voor veel meer doeleinden gebruikt worden.

 

Wij hebben de belangrijkste vraag voor u beantwoord en de populairste producten op een rijtje gezet:

 

Hoe werkt een insectenlamp?

De werking van een insectenlamp is heel simpel. De UV lamp zorgt voor het aantrekken van de fruitvliegjes, het spanningsrooster elektocuteert de vliegjes en het opvangbakje vangt ze uiteraard op. Een pluspunt aan de lamp is dat ze nog meer vliegende insecten opvangen.

 

 

De beste producten tegen fruitvliegjes

Wat u moet weten over de insectenlamp tegen fruitvliegjes

Wilt u weten hoe de insectenlamp tegen fruitvliegjes precies in zijn werk gaat? Dan vertellen wij het u graag! Dit product bestaat uit drie verschillende onderdelen. De speciale UV lamp zorgt ervoor dat de uiteenlopende vliegende insecten aangetrokken worden door de lamp. Het spanningsrooster elektrocuteert ze snel en pijnloos. Het opvangbakje waarin ze terecht komen kunt u eenvoudig verwijderen en zo van de dode insecten afkomen. Wilt u nog effectiever te werk gaan? Kies dan ook nog voor een extra lokmiddel in de insectenlamp tegen fruitvliegjes.

Fruitvliegjes Lamp

De beste producten tegen fruitvliegjes

Bestel uw lamp

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het bestellen van uiteenlopende soorten bestrijdingsmiddelen. Het is zeker niet langer nodig om last te hebben van zowel vervelende beesten. Wij helpen u graag bij de bestrijding hiervan.

Fruitvliegjes Lamp LED
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Zakelijk bestellen

Veel bedrijven hebben te maken met ongedierte, en gelukkig hebben wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing beschikbaar. Of je nu behoefte hebt aan een of een bestrijdingsstrategie, op rekening wilt bestellen of een offerte aan wilt vragen, wij zijn er om te helpen. Neem snel een kijkje op onze zakelijke pagina!
Naar zakelijk

Top deals

Ontdek nu alle topaanbiedingen van Ongediertewinkel.nl! Onze prijzen zijn al scherp, maar met de extra kortingen tot wel 25% profiteer je nog meer. Bespaar op effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding en maak jouw omgeving snel en betaalbaar vrij van ongewenste gasten!
Alle aanbiedingen

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Volumekortingen

Ontdek hoe je voordeliger ongedierte bestrijdt! Onze staffelkortingen bieden besparingen bij grotere bestellingen, waardoor je geld bespaart terwijl je jouw voorraad aanvult met hoogwaardige producten tegen gereduceerde prijzen. Onze volumekortingen maken effectieve oplossingen betaalbaarder!
Staffelkortingen

© Ongediertewinkel - 2024