5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
 • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis verzending vanaf €40,-

 • Laagste prijsgarantie

 • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
 • maandag Vanaf 08:30
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

MenuIncl. BTW
Excl. BTW

Hoe vang je een muis in huis?

Een muis vangen is niet altijd even makkelijk maar met de producten van Ongediertewinkel.nl is dit een stuk eenvoudiger.

 

Bekijk dus snel onze 7 waardevolle tips die je gaan helpen bij het vangen van de muizen.

Alle producten tegen muizen
Hoe vang je een muis in huis
Muis in huis

Muis in huis vangen

Muizen vangen in huis kan op diverse manieren met behulp van allerlei producten. Een nog altijd effectieve manier is is een muizenval plaatsen. Daarnaast zijn er nog mogelijkheden om muizengif te verspreiden of een speciale pasta te smeren om gaten te dichten zodat de muizen hun holletje niet meer in kunnen. Tot slot kan er nog een apparaat gebruikt worden dat ultrasone geluiden uitstraalt, muizen kunnen hier niet tegen.

Zeven goede muizen vang tips

 • Het bekendst is de klassieke houten muizenval met een ijzeren pin waar je voedsel op bevestigt. Zorg dat het goed vast zit, anders haalt de muis het eraf zonder dat hij gepakt wordt.
 • Bedenk dat er ook een diervriendelijke muizenval bestaat. Met deze val blijft de muis in leven en kun je hem bijvoorbeeld in een bos vrij laten.
 • Een andere handige tip op de vraag ‘hoe vang je muizen’ is natuurlijk een kat nemen. Deze legt de prooi echter vaak als ‘cadeautje’ in huis voor het baasje.
 • Een ander middel van hoe muizen vangen in huis is het verspreiden van gif. Dit eten ze dan op in hun nestje en de jongen krijgen het ook toegediend.
 • Een minder bekende maar effectieve methode is een apparaat dat ultrasone geluiden uitstraalt, waar de muizen niet tegen kunnen.
 • Er bestaat een speciale pasta om gaten en kieren te dichten, waardoor de muis zijn holletje niet meer in kan.
 • Maak elke opening van je huis dicht om de kans op herhaling te voorkomen. Muizen komen met hun superdunne skeletjes zelfs vaak door ventilatierichels heen.
Muis in huis vangen

De beste producten tegen muizen in huis

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Best verkochte producten

Deze topproducten hebben hun populariteit verdiend door hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Door talloze gebruikers getest en goedgekeurd, bieden ze gegarandeerde kwaliteit waar je op kunt vertrouwen. Bezoek onze pagina met bestsellers en ervaar zelf waarom deze producten zo gewaardeerd zijn!
Naar bestsellers

Top deals

Ontdek nu alle topaanbiedingen van Ongediertewinkel.nl! Onze prijzen zijn al scherp, maar met de extra kortingen tot wel 25% profiteer je nog meer. Bespaar op effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding en maak jouw omgeving snel en betaalbaar vrij van ongewenste gasten!
Alle aanbiedingen

Ongedierte keuzehulp

Weet u niet welk product u moet kiezen voor uw ongedierteprobleem? Ongediertewinkel heeft een eenvoudige keuzehulp, waarmee u in een paar stappen bij het beste product voor uw ongedierte uitkomt. Onze handige tool helpt u bij het vinden van de juiste oplossing, zodat u snel en effectief van ongedierte af bent!
Naar de keuzehulp

Volumekortingen

Ontdek hoe je voordeliger ongedierte bestrijdt! Onze staffelkortingen bieden besparingen bij grotere bestellingen, waardoor je geld bespaart terwijl je jouw voorraad aanvult met hoogwaardige producten tegen gereduceerde prijzen. Onze volumekortingen maken effectieve oplossingen betaalbaarder!
Staffelkortingen

© Ongediertewinkel - 2024