5% Korting op het hele assortiment?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op jouw bestelling.

 

 

Handige tips, extra korting en top aanbiedingen! U vindt het allemaal in de ongedierte-nieuwsbrief van Ongediertewinkel.nl!

Ga naar de inhoud
  • Voor 16.00 besteld, morgen in huis

  • Gratis verzending vanaf €40,-

  • Laagste prijsgarantie

  • Meer dan 20 jaar ervaring

Foto van klantenservice
  • Bereikbaar tot 17:00
Logo Ongediertewinkel.nl
Incl. BTW
Excl. BTW

Menu



Incl. BTW
Excl. BTW
Ongediertebestrijding in de Brood en Banketbakkerijen
18 juli 2023 - Muizen ,   Ongedierte Blog

Ongediertebestrijding in de Brood en Banketbakkerijen

De afgelopen 30 jaar heeft Ongediertewinkel talloze bakkerijen, zowel brood- als banketbakkerijen, bezocht om hen te helpen bij het bestrijden van ongedierte. Een van de meest voorkomende en hardnekkige problemen waar bakkerijen mee te maken hebben, zijn muizen.

 

Echter, de uitdagingen waar bakkerijen tegenwoordig mee worden geconfronteerd, zijn toegenomen vanwege de beperkingen die de Wetgeving op bestrijdingsmiddelen met zich meebrengt. Bestrijdingsbedrijven hebben steeds minder mogelijkheden om effectieve oplossingen aan te bieden aan bakkerijen. Desondanks is Martin vastberaden om bakkerijen te ondersteunen bij het vinden van duurzame oplossingen voor hun ongedierteproblemen. Met Ongediertewinkel.nl kan een bakkerij in deze tijd dus meer geholpen zijn. Doordat Ongediertewinkel onderscheidende producten heeft is de kans van slagen een stuk groter.

 

Hoe komt ongedierte in uw bakkerij?

Het binnendringen van muizen in een bakkerij kan verschillende oorzaken hebben, maar er zijn ook gemeenschappelijke factoren die vaak voorkomen. Muizen vinden hun weg naar binnen via kieren en scheuren in muren en plafonds, maar ook onder deuren. Daarnaast kunnen muizen ook via leveranciers, zoals eieren, de bakkerij binnenkomen. Naast muizen en ratten vormen ook insecten zoals vliegenmotten en kakkerlakken een serieuze bedreiging voor bakkerijen.

 

De oplossing van Ongediertewinkel

Martin Rijkers begrijpt de specifieke uitdagingen en risico’s waarmee bakkerijen te maken hebben als het gaat om ongediertebestrijding. Hij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op dit gebied. Door zijn uitgebreide kennis en ervaring is hij in staat om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen om ongedierteproblemen aan te pakken en tegelijkertijd rekening te houden met de geldende wetgeving.

 

Of het nu gaat om het afdichten van openingen, het implementeren van preventieve maatregelen of het selecteren van veilige en effectieve bestrijdingsmethoden, Ongediertewinkel staat klaar met haar specialisten om bakkerijen te helpen een veilige en hygiënische omgeving te behouden. Hun toewijding aan het vak en zijn streven naar uitmuntendheid hebben hun de reputatie bezorgd als een betrouwbare en deskundige professional in de ongediertebestrijdingsindustrie.

 

Experts in ongediertebestrijding

Als u op zoek bent naar een ervaren specialist op het gebied van ongediertebestrijding in de bakkerijsector, kunt u vertrouwen op de expertise van Ongediertewinkel. Zij staan klaar om u te ondersteunen bij het beschermen van uw bakkerij tegen ongewenste indringers en u te helpen bij het handhaven van de hoogste kwaliteitsnormen in uw productieproces.

 

Neem vandaag nog contact op met Ongediertewinkel en ontdek hoe zij ook uw ongedierteprobleem effectief kunnen aanpakken.

Effectieve muizenbestrijding met muizen lijmplanken
4 augustus 2023 - Muizen

Effectieve muizenbestrijding met muizen lijmplanken

Lees meer
Rattenbestrijding is zelf eenvoudig te doen
27 mei 2024 - Ratten

Rattenbestrijding is zelf eenvoudig te doen

Lees meer
Rattenbestrijding in de praktijk
5 juli 2024 - Ratten

Rattenbestrijding in de praktijk

Lees meer
Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Michael de Muis (onze assistent), helpt u graag verder...

Vragen over muizen

Heeft u vragen over muizen of hoe u muizen moet bestrijden? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet met alle antwoorden erbij. Bij Ongediertewinkel krijgen we dagelijks veel vragen, omdat het bestrijden van muizen niet voor iedereen bekend is. Daarom ziet u hier de meest gestelde vragen.
Bekijk alle vragen

Producten tegen muizen

Bij Ongediertewinkel vindt u veel producten tegen muizen en wij hebben alleen producten in ons assortiment waarvan we zeker zijn dat ze effectief zijn. Omdat er veel producten tegen muizen zijn, hebben wij de producten verdeeld in verschillende categorieën. Zo is het voor u makkelijker om het juiste product te vinden.
Bekijk alle producten

Muizen keuzehulp

Elke situatie is anders en om u te helpen, hebben wij een muizen keuzehulp gemaakt zodat u de juiste producten kunt vinden. Bij de muizen keuzehulp kunt u kiezen voor wat het beste werkt, maar als u liever diervriendelijk bestrijdt, is die optie er ook. Daarnaast kunt u aangeven of u muizen thuis wilt bestrijden of in uw bedrijf.
Naar de keuzehulp

Muizen blogs

In onze blogs over muizen krijgt u advies en meer inzicht in het bestrijden van muizen. Ook wordt er veel verteld over het voorkomen van een muizenplaag. Onze blogs worden geschreven door specialisten die al jaren ervaring hebben in de muizenbestrijding. Daarnaast worden er veel tips gegeven die, dankzij hun ervaring, zeker kunnen helpen.
Naar de blogs