• Laagste prijsgarantie
 • Kies uw eigen bezorgmoment
 • Gratis verzending vanaf €40,-

De beste producten tegen marters

Overlast van marters komt relatief weinig voor, maar is vaak wel behoorlijk ernstig. Marters knagen aan alles wat los en vast zit en kunnen daardoor veel schade veroorzaken. Marteroverlast komt vaak voor in muren en plafonds van huizen waar ze uw isolatiemateriaal en stroomnetwerk kunnen beschadigen. Naast huizen zijn auto’s ook vaak het slachtoffer van deze dieren. Hier kunnen ze de bekabelingen leidingen doorknagen onder uw motorkap.

 

Marters bestrijden

Marters kunnen een echte plaag zijn, vooral als ze zich vestigen in uw huis of auto. Het is belangrijk om deze dieren op een effectieve manier te bestrijden om schade aan uw bezittingen te voorkomen. Om te voorkomen dat marters uw huis binnenkomen, is het belangrijk om eventuele openingen in uw dak of muren af te dichten.

 

Marters zijn beschermd maar kunnen wel op een diervriendlelijke manier worden verjaagd van uw terrein en eigendommen. Hieronder vind u de beste producten voor het zelf effectief verjagen van Marters.

 

Verjagers en geurzakjes

Doormiddel van elektronisch verjagers kunt u marters weghouden van uw woning of eigendommen. Deze apparaten zenden een voor marters irriterend geluid uit. Marterverjagers hebben een vaste kijkhoek en bereik. Bij het gebruik van verjagers is het dus belangrijk om goed in kaart te brengen hoeveel verjagers u nodig heeft en waar u deze plaatst. Naast verjagers kunt u marters ook met geurzakjes verjagen deze zakjes bevatten de geur van de natuurlijke vijand van marters waardoor ze weg zullen blijven.

 • 11% korting

  Ultrasone verjager met flits

  WeitechUltrasone verjager met flits

  3710

  4 / 5 (13 reviews)
  €94,94€84,95Incl. BTW

  Uw voordeel €9,99

 • Bye bye marter geurzakje

  BSIBye bye marter geurzakje

  1410

  €14,95Incl. BTW
 • Gratis verzending

  Honden en kattenverjager op zonne-energie

  WeitechHonden en kattenverjager op zonne-energie

  3721

  4 / 5 (24 reviews)
  €57,95Incl. BTW
 • Gratis verzending

  Ultrasone verjager

  WeitechUltrasone verjager

  A3707

  4 / 5 (9 reviews)
  €69,95Incl. BTW
 • Gratis verzending

  Ultrasone ongedierteverjager

  BSIUltrasone ongedierteverjager

  A3722

  4 / 5 (10 reviews)
  €94,95Incl. BTW
 • 6% Korting

  Ultrasone dierenverjager

  WeitechUltrasone dierenverjager

  3711

  4 / 5 (14 reviews)
  €89,95€84,95Incl. BTW

  Uw voordeel €5,00

Voor marters in auto's

Marters bevinden zich vaak in auto's. Ze houden zich graag schuil onder de motorkap. Door de warmte en de voor marters aantrekkelijke geuren van onder andere bougiekabels, is dit een grote bron van overlast. Marters staan bekend dat ze bekabeling kunnen doorknagen en onderdelen kunnen bekrassen. Gelukkig bieden we producten die marters op een diervriendelijke manier uit uw auto kunnen verdrijven. 

Marterverjager auto

Marterverjager auto

Deze compacte marterverjager is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in auto’s. U kunt het apparaat aansluiten aan uw autoaccu en zo uw voertuigen vrij van marters houden. Zo voorkomt u dat marters aan uw bekabeling en leidingen knagen. De verjager werkt zodra de motor uit staat.

Anti marterspray

Anti marterspray

Met onze anti marterspray kunt u alle soorten marters verjagen uit uw auto en woning. De spray is niet giftig maar heeft wel een irriterende werking op marters. Marters houden zich graag op onder de warmte van uw motorkap. Hier kunnen ze flinke schade aanrichten. Door uw motoronderdelen te behandelen met de spray is uw auto voor wel 3 maanden beschermd.  

Naar boven