• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Voor 17:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Achteraf betalen

Gebruiksvoorwaarden bij Ongediertewinkel.nl

Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met deze voorwaarden voor gebruik. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dan verzoeken wij u geen gebruik van deze site te maken.

 

Eigendom

Deze site valt onder de Auteurswet 1912 en is het bezit van en wordt bewerkt door Ronada BV. Geen enkel materiaal van Ongediertewinkel.nl mag worden gekopieerd, gereproduceerd, heruitgebracht, ge-upload, gepost, verzonden, of gedistribueerd in enige vorm, behalve dat u slechts één kopie van het materiaal mag downloaden op welke losstaande computer dan ook voor uw persoonlijke, non-commerciële thuisgebruik, voorbehouden dat u alle auteursrechtelijke en andere eigendomsrechten in stand houdt. Veranderen van het materiaal of gebruik van het materiaal voor enig ander doel is een inbreuk op het auteursrecht van Ronada BV en andere eigendomsrechten. Het commercieel gebruik van enig auteursrechtelijk beschermd materiaal op deze site op enig andere site of op een computernetwerk is verboden (zie ook het hoofdstuk Copyright).

 

Informatie

Mits anderszins gespecificeerd wordt het materiaal op deze site slechts gepresenteerd met als doel het geven van informatie en het promoten van producten, beschikbaar in Nederland en België.

 

Verantwoordelijkheid

Ongediertewinkel.nl garandeert niet dat de onderdelen van deze site ononderbroken of foutvrij zullen zijn, dat defecten zullen worden gecorrigeerd, of dat deze site of de server die hem beschikbaar maakt vrij is van virussen of anderszins schadelijke onderdelen. U (en niet Ongediertewinkel.nl) draagt zelf alle daaruit voortvloeiende kosten voor service, reparatie of correctie. Deze overeenkomst valt onder Nederlands recht en geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Utrecht.

 

Copyright

www.Ongediertewinkel.nl is opgezet om een duidelijk beeld te geven van producten en bestrijdingsmogelijkheden van ongedierte. Ronada BV is zich ervan bewust dat er vragen kunnen zijn omtrent copyrights betreffende de www.Ongediertewinkel.nl site. Mochten er derden zijn die menen aanspraak te kunnen maken op of die vragen hebben over onderdelen van deze site i.v.m. copyright, laten zij zich dan wenden tot Ronada BV via het contactformulier op deze website. De website van www.Ongediertewinkel.nl hebben wij auteursrechtelijk laten registeren door Merkenbureau de Merkplaats te Amsterdam.

Vragen? Wij helpen u graag

Heeft u nog specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur telefonisch bereikbaar op: 072 - 53 24 507 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

 

Adresgegevens Kantoor & Magazijn

Ongediertewinkel.nl
Havinghastraat 21
1817 DA Alkmaar
T  072 - 53 24 507
E  info@ongediertewinkel.nl

Naar boven